INFO

Priser: Alle priser angivet på siden er vejledende, eksl. moms og med lokation inden for 25 km fra Aalborg. Da mydronephoto ikke er en momsregistreret virksomhed, vil der ikke blive pålagt moms til angivede priser.

Tillæg: Der påregnes kørselstillæg hvis opgaven ligger mere end 25 km fra Aalborg. Forplejning under opgaver vil ligeledes blive påregnet efter behov.  Dispensation fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen eller andre tilladelser vil i nogle tilfælde være nødvendig at indhente. Disse tillæg vil blive aftalt ud fra den enkelte opgave. Tillæg for billede- og videoredigering vil blive aftalt for den enkelte opgave, men regnes på timebasis ad 295 dkr pr. time.

Booking: Booking foregår gennem vores online kontaktformular eller pr. telefon, begge ting findes under KONTAKT. Et krav er at vi altid har mulighed og tid til at udføre forberedelserne for flyvningen, vores såkaldte preflight check. Den vej igennem sikrer vi overholdelse af gældende regler fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, en sikker flyvning og det bedste resultat for dig som kunde. Med preflight check sikrer vi også at overholde krav fra eventuelle dispensationer for flyvningen.

Betaling: Betingelse for betaling, denne skal falde inden for 8 dage.

Fortrydelsesret: Ved indgåelse af aftale om fotografering/optagelse fraskriver køber sig sine 14 dages fortrydelsesret.

Udstyr: Lille/mellem drone. Vores udstyr er nærmere beskrevet under UDSTYR.

Vejr/aflysninger: Da droneflyvning afhænger meget af vind og vejr er vi fleksible med tidspunktet for udførelsen af de enkelte opgaver. Samtidig forbeholder vi os retten til at aflyse/udskyde en opgave hvis vejret ikke arter sig til droneflyvning. Ved aflysning af kunden vil en fakturaring på 25% af den egentlige pris blive sendt til kunden.

Brug af optagelser: Vi forbeholder os altid retten til at anvende alle optagelser og fotografier fra opgaver for kunder på vores hjemmeside eller anden promovering for mydronephoto. Skulle dette ikke være i din interesse som kunde bedes dette aftales i forbindelse med opgave.

Fortrolighed: Alle forespørgelser behandles naturligvis fortroligt.

Certificering: Vores piloter er selvfølgelig udstyret med gældende certifikat for flyvning med drone. Derudover holder vi os altid opdateret med nye eller ændrede regler på området for droneflyvning. Vi og vores piloter er certificeret hos:

Certificeringen foregik af: